"Az egész életünkre rányomja a bélyegét" - eldőlt az agresszív apját meggyilkoló kislány sorsa

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál agresszív apa felmentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terroizálta az apa a családot, a 13 éves Bernadett pedig közbelépett. Miután a férfi megszúrta az édesanya nyakát, a fiát pedig hasbaszúrta, a fiatal lány beleállított egy kést a mellkasába. Sokáig bizonytalan volt a helyzet: megbüntetik őt vagy sem?

Megvédte a családját az akkor 13 éves Bernadett részeg apjuktól, majd 20 hónapig élt abban a hitben, hogy büntetést kaphat a tettéért. Az apa a végzetes napon megszúrta az anya nyakát egy üveggel, a segítségére siető fiát pedig konyhakéssel szúrta hasba. Ekkor lépett közbe Bernadett, és egy kést állított az apja mellkasába. Az emberöléssel a gyerekeket gyanúsították, és csaknem 2 év után derült ki, hogy nem vonják őket felelősségre. A fiú esetében jogos önvédelem, a lánynál pedig menthető felindulás miatt szüntették meg az eljárást.

Az apa a feleségére és a gyermekére is rátámadt - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A család azóta elköltözött a házból. "

Azóta se térünk magunkhoz, ezen nem lehet túl lenni. Az egész életünkre rányomja a bélyegét. Nem tudtunk már tovább ott élni abban a házban, részben ezért is költöztünk Pestre"

A nagyobbik testvér, a 23 éves Benjámin a tragikus események idején már nem lakott a családjával, de elmondta, lelki sebeik sosem fognak begyógyulni.

A húgom nagyon apás volt, ezért is olyan szörnyű ez most neki. Abban a helyzetben egyébként senki nem cselekedett volna másképp, hála Istennek, sikerült megvédenie a családját"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.