Dobó Kata és Szente Vajk között szerelem szövődött, és felmerültek olyan pletykák, hogy a színész volt felesége és Kata között megromlott emiatt a viszony. Erdélyi Tímea közleményben cáfolta a Story Magazin ezen értesüléseit. 

Néhány hete robbant a hír, miszerint Dobó Kata egy fiatalabb férfi mellett talált szerelemre, aki nem más, mint Szente Vajk. Sokakat meglepett, hogy a két színész randizgat, de a bennfentesek szerint a kapcsolatuk még nagyon az elején tart. Ennek ellenére a napokban felmerültek olyan pletykák, hogy Szente Vajk egykori kedvese és Dobó Kata között megromlott a viszony emiatt, a Story Magazin legalábbis azt állította, hogy a színésznő neheztel Katára.

Erdélyi Tímea közleményben cáfolta ezt és hangsúlyozta, soha nem nyilatkozott erről a kapcsolatról és nem is fog.   

 

Soha, semmilyen formában nem kommentáltam Dobó Kata és Szente Vajk kapcsolatát. Személyesen egyetlen újságíró sem keresett meg, nem nyilatkoztam, a nevemmel mégis tele van a bulvársajtó. Tisztelettel kérem a sajtó munkatársait, hogy ne hozzanak ilyen méltatlan helyzetbe, a témával kapcsolatban ne hozzák szóba és ne jelentessék meg a nevemet, fotóimat. Minden eddig megjelent tartalomtól elhatárolódom, a jövőben pedig továbbra sem járulok hozzá a nevem közléséhez ebben a témában. Köszönettel: Erdélyi Timea, 2021. augusztus 17-én."

Erdélyi Timi soha nem kommentálta a két színész kapcsolatátForrás: TV2