Nem titok már, hogy Dobó Kata és a nála 7 évvel fiatalabb Szente Vajk egy párt alkotnak. Szerelmük azonban nem problémamentes: a színész-rendező egykori felesége, Erdélyi Timi neheztel Katára a kapcsolat miatt. 

Dobó Kata és Szente Vajk is túlvan már néhány kapcsolaton, most egymás mellett találták meg a boldogságot. A 7 év korkülönbség nem nagyon zavarja őket, másokat azonban felzaklatott a kapcsolatuk. A helyzet talán azért olyan kellemetlen, mert Szente Vajk egy helyen dolgozik Dobó Katával és egykori feleségével, Erdélyi Tímeával. 

Dobó Kata és Erdélyi Tímea egykor jó barátnők voltak, mára ennek nyoma sincsForrás: Szabó Gábor - Origo, Instagram/Timea Erdélyi

"Szerelmi háromszög a Játékszínben! Megint bebizonyosodott, hogy az élet a legnagyobb rendező! Ki gondolta volna, hogy egyszer úgy hozza az élet, hogy a Jászai Mari-díjas rendező-író, Szente Vajk egy helyen dolgozik majd exfeleségével, Erdélyi Timivel és jelenlegi párjával, Dobó Katával" - írja a Story Magazin. A lap információi szerint ugyan a válás után normális viszony alakult ki Szente Vajk és Erdélyi Tímea között, de mióta fény derült a Dobó Katával való kapcsolatára, fagyos lett közöttük a hangulat. Habár igyekszenek felnőtt módjára kezelni a helyzetet, a két színésznő kapcsolata megromlott. Korábban ugyanis jó barátságot ápoltak; ennek mára vége.