A háztetőn próbált elmenekülni a rendőrök elől a szexuális visszaélés miatt körözött férfi

Forrás: Police.hu -
elfogás menekülés körözés szexuális visszaélés elmenekült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újpalotai rendőröket nem sikerült félrevezetni, és elfogták a szexuális visszaélés miatt körözött férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei 2021. augusztus 17-én az esti órákban egy újpalotai lakásban tartottak ellenőrzést. A 37 éves K. Róbertet keresték, aki ellen a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot még 2020 decemberében, mivel szexuális visszaélés miatt kiszabott 5 év börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg – írja a police.hu.

A kiérkező rendőröknek egy nő nyitott ajtót, aki gyanúsan viselkedett és többször ellentmondásba keveredett, amikor K. Róbertről kérdezték. A férfi a lakás átkutatása után sem került elő, a rendőrök viszont elővigyázatosságból a környéken maradtak.

Nem sokkal később az ellenőrzött ház tetejéről recsegést hallottak, és a háztetőn megláttak egy alakot, aki lecsúszott, majd futásnak eredt.

A rendőrök elfogták a menekülő férfit, akiről kiderült, hogy a keresett K. Róbert volt. A 37 éves férfi nem úszta meg a börtönt: elfogása után a jogerős börtönbüntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Forrás: Police.hu

Ez is érdekelhet: Rendőrkézre került a férfi, aki azért lopott, hogy legyen pénze megünnepelni születésnapját

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.