Puskás Peti védelmébe vette ByeAlexet: "Sose akart a legjobbnál kevesebbet nyújtani"

Forrás: ByeAlex / Facebook -
Puskás Peti koncert Bánk ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart, hogy ByeAlex a nem megfelelő technikai körülmények miatt lemondta a bánki koncertjét. Sokan nem értik meg a zenész álláspontját, Puskás Peti ezért a védelmébe vette. 

ByeAlex a nem megfelelő technikai körülmények miatt nem tartotta meg a bánki koncertjét. A szervezők azt állították, hogy az utolsó pillanatig próbálták teljesíteni a feltételeket, ByeAlex pedig azt, hogy az utolsó pillanatig lódítottak. Sokan a zenészt támadják, nem értenek egyet a magyarázattal. Most Puskás Peti vette védelmébe ByeAlexet.

ByeAlexet vette védelmébe Puskás Peti Forrás: ByeAlex / Facebook

"

sokszor megdöbbentett milyen feltételek várnak egy-egy helyszínen és milyen szomorú, hogy nem ugyanazt az élményt kapják a nézők

Ezért már az első nyár után, amikor végre pénzt kerestünk a zenéléssel, elkezdtem félretenni, hogy lehetőleg mindenhol azt a minőséget kapja a néző, amit megálmodtam, később beruhàzva fény- és hangtechnikába, addig ameddig a takaró ér.



ByeAlex a kollégám, barátom, mentortársam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.