Baukó Éva megint hatalmas botrányt okozott: elárulta, ki nyeri meg a Survivort

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
nyertes Baukó Éva Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva veszélyes dolgot tett: Facebook-oldalán nagyon sok titkot kifecsegett a Survivor című műsorról, a többi között azt is, ki nyeri meg a játékot.

A Survivor című túlélőshow alig indult el, máris botrány övezi. Szinte a legelején egy horroisztikus sérülés miatt kiesett az egyik civil játékos, a helyére pedig egy korábbi valóságshow szereplője került: a Love Island korábbi nyertese, Németh Zsófi.

Baukó Éva túl messzire ment a fecsegéssel Forrás: Instagram / Baukó Éva

Baukó Éva persze nézte az adást, sőt állítása szerint sok hazatért szereplővel is beszélt, és nagyon sok kritikával illette a műsort úgy, hogy közben

olyan titkokat fecsegett ki, amiket tilos közzétenni.

Mindezt a Facebook-oldalán jelentette meg, de a poszt nem volt hosszú életű. Alig egy órán át volt elérhető, de ez is éppen elég ahhoz, hogy sokan megszerezzék a szükséges információkat. Éva valószínűleg azért vette le, mert

a hirtelen felindulása után rájött, hogy emiatt nagyon sokan megüthetik a bokájukat.

A jatékosok titoktartási szerződést írnak alá, aminek megszegése nagyon sok pénzbe kerülhet nekik, ezen kívül rengeteg ember befektetett munkáját teszi tönkre az, ha valaki kifecsegi a legszaftosabb titkokat, így például azt, ki nyeri majd meg a végén a versenyt. Baukó Éva ugyanis azt is elárulta, szerinte ki lesz a győztes.

A Blikk szúrta ki a posztot, és képernyőfotót is készített róla, ám csak a lényeges részek kitakarásával tették közzé. "Kiesik egy civil fiú az első nap, és a helyére egy celeblány kerül érthetetlen módon" - kezdte Éva, majd azt fejtegeti, hogy valakinek a beépített embere lehet a "celeblány" vagyis a Love Island nyertese, Zsófi.

"A hazajött játékosok nagy részével beszéltem, és egytől egyig azt állították, hogy ............. Zsófit végig próbálta előnybe hozni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.