Horrorisztikus sérüléssel indult a Survivor: a versenyzőnek azonnal abba kellett hagynia a játékot

Forrás: RTL Klub -
játékos Németh Zsófi kéztörés baleset új műsor Survivor versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztóan indult az RTL Klub műsora, ugyanis már az első adásban olyan súlyos baleset történt, ami miatt a civil törzs egyik tagja, Mészáros Tamás nem tudta folytatni a versenyt és távoznia kellett.

A Survivorben versenyző vívóedző az egyik feladat teljesítése során sérült meg súlyosan: elesett, és olyan csúnyán eltört a bal karja, hogy meg sem merték mutatni. Mentőt kellett hívni, ami azonnal ellátta Tamást a helyszínen, azonban a sérülései miatt számára véget ért a verseny.

Tamás számára véget ért a verseny Forrás: RTL Klub

De ekkor egy váratlan fordulat történt: új játékos érkezett a túlélő showba.

Németh Zsófi a Survivor új versenyzője. Forrás: Instagram/Németh Zsófi

Annak érdekében, hogy egyenlő arányban legyen a civilek és a sztárok alkotta törzsek létszáma, a túlélő műsorhoz csatlakozott a Love Island korábbi nyertese, Németh Zsófi, akinek így lehetősége van bebizonyítani, hogy bár egy tengerparti luxusvillában már megállta a helyét, a dzsungel sem okoz neki gondot.

„Szerettem volna magam kipróbálni ilyen környezetben és körülmények közt is. Versengő, harcos típus vagyok, célom a győzelem, ezért is indultam a megméretésben. Fontosnak tartom, hogy tisztelni kell a másik csapatot is, mert komoly ellenfél. Emellett célom, hogy egyben tartsam a saját törzsemet is, ezen fogok dolgozni. Apu úgy engedett el engem otthonról, hogy nyerjem meg ezt a játékot, és én eleget szeretnék tenni ennek a kérésnek. Mindent megteszek annak érdekében, hogy nyerjek."

– nyilatkozta Zsófi, amikor bekerült a műsorba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.