"Nem a szabadságom, hanem az életem volt a tét" - Galambos Lajos akciója előtt titkos dossziét hagyott gyerekeire

Fotó: Csudai Sándor -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi bűnözők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos segített egy bűnbanda elfogásában, habár félt, hogy az akció az életébe kerülhet. Mielőtt elindult volna a küldetésre, leültette a gyerekeit, és elbúcsúzott tőlük. Egyiküknek pedig átadott egy titkos dossziét 

Galambos Lajost bűnözők keresték meg azzal, hogy segítenek elsimítani közműlopási ügyét. A zenész persze nem hitt nekik, végül pedig a hatóságokkal közreműködve buktatta le a bűnbandát. Az is kiderült, hogy ez az ügyében nem jelent pozitív változást, ettől még ugyanúgy börtönbe kerülhet, hiába vitte vásárra a bőrét.

Galambos Lajos titkos dossziét hagyott fiára Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zenész a Story Magazinnak elárulta, a találkozó előtt leült a gyerekeivel és elbúcsúzott tőlük. "A bevetés előtt leültettem Bogit, Lalát és Istvánt, és elmondtam nekik, hogy nagy bajban vagyok. Senkinek nem kívánom azokat a perceket! Akaratomon kívül óriási terhet raktam a vállukra, hisz most nem a szabadságom, hanem az életem volt a tét! Felkészültem arra, hogy talán most látom utoljára őket, úgyhogy szerettem volna mindent elrendezni, és biztonságban tudni őket. Egy titkos dossziét hagytam Istvánra, ami fontos leiratokat, adatokat, papírokat, kontaktokat, elérhetőségeket tartalmaz. Egy banki széfbe tettem a dossziét, amihez rajtam és a fiamon kívül senki nem fér hozzá" - árulta el a zenész; a dosszié pedig még most is ott van, hiszen sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.