Nem segített Lagzi Lajcsin a csalók lebuktatása: évekre rács mögé kerülhet

Fotó: Csudai Sándor -
csalók börtön Galambos Lajcsi Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos csalók lebuktatásában segített a hatóságoknak, de nagyon úgy tűnik, hogy ez az ő ügyében nem jelent enyhítést. 

Galambos Lajos közműlopási és vesztegetési ügye évek óta húzódik, nemrégiben megint elhalasztották a tárgyalást. Ez azonban nem jeletni azt, hogy eseménytelenül telt volna számára az elmúlt időszak, ugyanis, mint kiderült, csalók lebuktatásában segített. Az illetők azzal keresték fel Lagzi Lajcsit, hogy 200 millió forintért cserében "elrendezik" a folyamatban lévő ügyét. Azt igérték, hogy felmentő, vagy nagyon enyhe ítélet fog születni.

Lajcsi hiába segített a csalók lebuktatásában Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zenész azonban nem élt az ajánlattal, helyette a hatóságokhoz fordult és filme illő akcióval segített a csalók lebuktatásában. "Szó szerint minden eszközt bevetettek és persze nekem is segítenem kellett. Maradjunk annyiban, hogy bedrótoztak, és ez volt a legkevesebb. Örülök, hogy segíthettem a nyomozóhatóságok munkáját..." - mondta az esetről Lajcsi.

Sajnos azonban hiába volt ilyen segítőkész, az ő ügyében ez nem jelent enyhítést. Az ügyészség ugyanis továbbra is azt kéri, hogy hétéves börtönbüntetéssel sújtsák Lajcsit, és minden jel arra utal, hogy nem született vádalku.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.