Lezárult Pécsi Ildikó hagyatéki eljárása. Kiderült, hogy mindent a fia, Szűcs Csaba örökölt, ám ez nem volt mindig egyértelmű.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos örökségét 400 millió forint értékűre becsülik, gödöllői és fővárosi ingatlanjaikkal, ingóságaikkal, drága régi bútoraikkal - írja a Blikk.

Pécsi Ildikó és Szűcs LajosForrás: smagpictures.com/Olajos Piroska

Most a színésznő egyik barátnője elárulta a lapnak, miért készített Ildikó új végrendeletet férje halála után:
"Volt egy időszak, amikor a házaspár fia, Csaba eltávolodott a szüleitől. Nem azt mondanám, hogy elmérgesedett a helyzet, nem sodródtak messze egymástól, de nem igazán beszéltek. Ez akkoriban volt, amikor Csaba elindította a válást az előző feleségétől, Csillától. Akkor Ildikó és Lajos úgy döntöttek, hogy mindent egymásra hagynak, erről készült is végrendelet. Idővel persze, megenyhült a szívük, és Csaba is rájött, hogy nem fordíthat hátat imádott szüleinek. Közben szegény Lajos beteg lett, s ekkor érkezett Csaba kisgyermeke is, a pici unoka pedig ismét közel hozta egymáshoz a családtagokat. Újra olyan volt minden, mint régen. Rendszeresen találkoztak, és mintha az a mosolyszünet sosem lett volna. Ezért nem is volt kérdés, hogy Lajos halála után Ildikó elrendez mindent, s ekkor készült az új testamentum, amelyben a fiára hagy mindent. Tudta, hogy Csabának ez nagy segítség a mai világban, hiszen fel kell nevelnie egy kisgyereket. Valahol szomorú, mégis megható, hogy így lett békesség a halála után."

A lap úgy tudja, Csaba már árulja is a színésznő gödöllői otthonát, vevők már megnézhették a csodás ingatlant, ám csak most vált jogosulttá arra, hogy el is adja.