Kiderült, miért írt új végrendeletet Pécsi Ildikó férje halála után - A színésznő 400 milliós vagyont hagyott hátra

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska -
Pécsi Ildikó Szűcs Lajos végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult Pécsi Ildikó hagyatéki eljárása. Kiderült, hogy mindent a fia, Szűcs Csaba örökölt, ám ez nem volt mindig egyértelmű.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos örökségét 400 millió forint értékűre becsülik, gödöllői és fővárosi ingatlanjaikkal, ingóságaikkal, drága régi bútoraikkal - írja a Blikk.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska

Most a színésznő egyik barátnője elárulta a lapnak, miért készített Ildikó új végrendeletet férje halála után:
"Volt egy időszak, amikor a házaspár fia, Csaba eltávolodott a szüleitől. Nem azt mondanám, hogy elmérgesedett a helyzet, nem sodródtak messze egymástól, de nem igazán beszéltek. Ez akkoriban volt, amikor Csaba elindította a válást az előző feleségétől, Csillától. Akkor Ildikó és Lajos úgy döntöttek, hogy mindent egymásra hagynak, erről készült is végrendelet. Idővel persze, megenyhült a szívük, és Csaba is rájött, hogy nem fordíthat hátat imádott szüleinek. Közben szegény Lajos beteg lett, s ekkor érkezett Csaba kisgyermeke is, a pici unoka pedig ismét közel hozta egymáshoz a családtagokat. Újra olyan volt minden, mint régen. Rendszeresen találkoztak, és mintha az a mosolyszünet sosem lett volna. Ezért nem is volt kérdés, hogy Lajos halála után Ildikó elrendez mindent, s ekkor készült az új testamentum, amelyben a fiára hagy mindent. Tudta, hogy Csabának ez nagy segítség a mai világban, hiszen fel kell nevelnie egy kisgyereket. Valahol szomorú, mégis megható, hogy így lett békesség a halála után."

A lap úgy tudja, Csaba már árulja is a színésznő gödöllői otthonát, vevők már megnézhették a csodás ingatlant, ám csak most vált jogosulttá arra, hogy el is adja.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.