Váratlan dolog történt Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalásán: Pártos Csilla megtámadta a végrendeletet

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Pécsi Ildikó Szűcs Lajos Pécsi Ildikó végrendelete Pártos Csilla végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan dolog történt Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalásán: megjelent Pártos Csilla ügyvédje, hogy közölje, a színésznő egykori menye megtámadja a végrendeletet.

A pandémia miatt hosszú ideig elhúzódott Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalása, amire végül éppen Szűcs Lajos halálának első évfordulóján került sor. A Bors úgy tudja, hogy a tárgyaláson váratlanul megjelent Pártos Csilla ügyvédje. Azzal a céllal érkezett, hogy megtámadja a végrendeletet. A lap szerint Pártos és ügyvédje úgy véli, hogy a színésznő nem volt olyan mentális állapotban, hogy teljes felelősséggel rendelkezhessen vagyonáról.

Pártos Csilla megtámadta Pécsi Ildikó végrendeltét Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Pécsi Ildikó két végrendelet is írt. Az egyiket az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél hagyta, a másikat ismeretlen helyen őrizte. Mivel utóbbi született később, így azt kell figyelembe venni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.