Döbbenetes fordulat: a csantavéri bérgyilkos összebarátkozott áldozata lányával

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
barátság Csantavér lánya áldozat csantavéri bérgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csantavéri bérgyilkosként elhíresült D. Csaba kapcsolatot alakított ki az egyik áldozat lányával. 

D. Csabát márciusban nem jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, többek között V. László meggyilkolásáért. A csantavéri bérgyilkosként elhíresült férfi időközben egyik áldozatának lányával alakított ki kapcsolatot. Először V. Vivien vallomása hatotta meg a férfit annyira, hogy eldöntötte, segíteni fog a nőnek, ezért utalt számára 1 millió forintot. Ez a gesztus nagyon meghatotta a nőt, akkor azt nyilatkozta: ezzel D. Csaba már többet tett érte, mint a saját apja, akivel életében mindössze kétszer találkozott.

A csantavéri bérgyilkost több gyilkossággal vádolják Fotó: Hirling Bálint - Origo

Kapcsolatuk nem szakadt meg, sőt: azóta már Vivien a hivatalos kapcsolattartója D. Csabának, vagyis telefonálhatnak és meg is látogathatja a férfit.

Egyáltalán nem csodálkozom a történteken. Vivien ott volt az ügy minden egyes tárgyalásán, így cizelláltabb képe van a történtekről.

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.