Meglepő fordulat: Otthagyta a TV2-t a népszerű magyar műsorvezető: itt láthatjuk hamarosan

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
TV2 műsorvezető tévé szereplés Stohl Luca felmondás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2021-es év a változások éve, Stohl Lucának legalábbis biztosan.

A gyönyörű műsorvezető, aki nemrég ment férjhez, most bejelentette, hogy otthagyta a TV2-t és a 168 órához igazolt. Stohl András nagylánya, Luca az Instagramon jelentette be a hírt, és azt is elárulta, hogy hamarosan a Szenzitív című műsort vezeti majd.

"Egy közel egyórás heti műsorról van szó, amelynek a címe: Szenzitív. Adásonként négy-öt vendéggel járunk körbe egy-egy uralkodó alapérzelmet.

Az első adás témája a gyűlölet lesz, amely sajnos eléggé aktuális. Meghívtunk egy anyát, akinek tizenkilenc éves leszbikus lányát a gyűlölködő osztálytársak és tanárok taszították az öngyilkosságba.

Ő az abszolút civil női szem, aki érzékelteti, mire képes a gyűlölet. Egy pszichológiai tanácsadóval általánosságában vizsgáljuk meg, hogy egyáltalán miért 'szeretünk' ennyire gyűlölködni. Filippov Gábor politikai elemzővel keretbe helyezzük ezt az egészet. Vele arról beszélgetünk, hogy a közélet és a politika miként hat ebből a szempontból. Ezen kívül minden adásban egy művész is vendégeskedik majd. Elsőként Pion István író, slammer és a Pesti Hírlap főszerkesztője, aki egy, a kontextushoz kapcsolódó művészeti alkotással készül. Izgalmas, kreatív műsor lesz. Ilyen még nem volt Magyarországon"

-árulta el Luca a műsorról, aminek már egy adása le is ment.

Fotó: Csudai Sándor - Origo
Stohl András megható részleteket árult el lánya esküvőjéről, és a nagypapaságról is beszélthttps://www.life.hu/eletmod/20210909-meghato-reszletek-derultek-ki-stohl-luca-eskuvojerol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.