Hatalmas a botrány a királyi családban: II. Erzsébet királynő fiát kiközösítették

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
kiközösítés botrány András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször írtunk már András yorki hercegről, akit pedofíliával vádolnak. II. Erzsébet fiának ügye több éve húzódik: az a hír járta, hogy a herceg orgiákon is részt vett, sőt, a Jeffrey Epstein-ügy miatt is beidézték. A királyi család a történtek óta látni sem akarja a herceget,  még azt is megtiltották neki, hogy velük étkezzen.

Augusztusban András herceg elutasította a lehetőséget, hogy tisztázza magát, most viszont hivatalosan is megkapta az ellene megfogalmazott, eskü alatti, írásbeli nyilatkozatot tartalmazó vádiratot. Virginia Roberts Giuffre azért perelte be II. Erzsébet fiát, mert állítása szerint András 17 éves korában szexuális aktusra kényszerítette őt.

II. Erzsébet királynő és fia, András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A herceget eleinte a családja próbálta védeni, de mostanra teljes mértékben elpártoltak mellőle, kiközösítették, még a közös étkezéseken sem vehet részt

- írja a Mirror.

Legutóbb egy banketten nem engedélyezték számára, hogy együtt ehessen a testvéreivel: megállították, és megkérték, hogy távozzon. Egy szemtanú szerint András végül maradt, de a szoba hátsó részében, a családtagoktól távol foglalt helyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.