Fél éve nem tudott emészteni: ezt a tárgyat találták egy férfi bélrendszerében

börtönlakó műtét orvosok mobiltelefon szorulás börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínzó hasfájással fordult orvoshoz egy egyiptomi férfi, aki elmondása szerint már fél éve nem tudott emészteni. Az orvosi gárda teljesen lmegdöbbent, amikor meglátták a bélrendszerében található tárgyat. 

Életmentő műtétet kellett végrehajtani az egyiptomi férfin, aki elmondása szerint fél éve nem emésztett. Miután elvégezték a szükséges vizsgálatokat, orvosa, Dr. Ashraf Maabad elmondása szerint nevetésben tört ki az orvosi gárda: a férfi bélcsatornájában egy mobiltelefont találtak - írja a Daily Star.

Kiderült, hogy a börtönben nyelte le a telefont. Régebben is csinált ilyet, de akkor óvatos volt és műanyag zacskóba csomagolta a telefont, ebben az esetben azonban nem volt erre ideje. Börtönlakóknál ez előfordul, de általában ennél kisebb telefonokat szoktak a testükben elrejteni.

A műtét szerencsére sikeres volt, a készüléket végül eltávolították a férfi szervezetéből, s ezzel megmentették az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.