Hazatérése után terápiára kényszerült a Survivor játékosa: "Egy űzött vad voltam egész nyáron"

túlélő valóságshow Reality Survivor segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor játékosai hazatértek Dominikáról, így végre őszintén válaszolhatnak a rajongók kérdéseire. 

Véget ért a Survivor című túlélőshow múlt hét pénteken. A játék győztese és egyben a húsz millió forintos főnyeremény tulajdonosa a Holtak szigetéről visszatért Pintér Dániel. A Blikk szerkesztősége vendégül látta őt és még két volt játékostársát, Széphalmi Juliskát és Járai Mátét, akik a rajongók kérésének eleget téve őszintén válaszoltak a nézők kérdéseire.

Pintér Dániel, a Survivor győztese Forrás: RTL Klub

A Facebookon közvetített élő adásában Pintér Dani arról mesélt, hogy szakember segítségét kellett kérnie hazatérte után:

"Picit másként éltem meg a hazatérést. Egy űzött vad voltam egész nyáron. Úgy éreztem, hogy mindenhonnan támadás jöhet, hogy mindenhonnan védenem kell magam. Nagyon türelmetlen voltam, nagyon sok szorongáson mentem keresztül. Most terápiára járok. Ettől függetlenül is jártam korábban, de most úgy voltam vele, hogy akkor irány vissza, mert van mit megbeszélni. Szerintem, ha azt mondjuk, hogy Survivort mindenkinek, akkor azt is mondhatjuk, hogy terápiát mindenkinek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.