Dunakeszi családirtás: képtelen feldolgozni a gyászt az idős nagymama

Fotó: Koncz Márton - Origo -
temetés pszichiátria Dunakeszi családirtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember közepén egy országot sokkolt a hír, hogy egy Dunakeszin élő férfi meggyilkolta exfeleségét, volt anyósát és hétéves kisfiát, Maximiliánt. A ház előtt a hozzátartozók emlékhelyet alakítottak ki, most pedig kiderült, mikor lesz az áldozatok temetése.  

Még mindig gyászol Dunakeszi és a család: azt mondják, soha nem tudják kitörölni az emlékeikből a borzalmakat, amelyeket a családirtó férfi elkövetett. Sokan lerótták kegyeletüket a háznál kialakított emlékhelynél, amelyet Melinda egyik közeli ismerőse rendezett be. Egy kisebb területet hófehér murvával szórt le, virágokat ültetett oda, és mécseseket, valamint keresztet helyezett el - írja a Bors.

Fotó: Koncz Márton - Origo

A napilap azt is megtudta, hogy kitűzték a temetés időpontját is. Az egyik helyi katolikus templom urnatemetőjében nyugszik Margitka, a dédnagymama férje, ide temetik a gyilkosság áldozatait is. Egy helybeli szerint az idős asszony képtelen feldolgozni a veszteséget: a tragédia óta másodszor szorul pszichiátriai kezelésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.