"Úristen, nem áll meg" - megszólalt egy szemtanú az M1-esen történt brutális balesetről

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Karambol baleset M1 autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos kimenetelű baleset történt az M1-es autópályán: álló kocsisorba rohant bele egy kisbusz. Ezúttal az egyik szemtanú nyilatkozott a részletekről.

Halálos kimenetelű baleset történt kedden délután az M1-es kivezető Győr felé tartó oldalán, Bábolna térségében. Felújítási munkálatok miatt állt a kocsisor, amit a kisbusz sofőrje feltehetőleg későn észlelt, és nekirohant egy kamionnak. A kisbuszban utazó hat személyből öten a helyszínen meghaltak, egy embert pedig kórházba vittek.

Az ütközésben összetört járművek az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolna közelében Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Egy szemtanú is megszólalt, aki közölte, látták az arra vonatkozó figyelmeztetést, hogy áll a forgalom, ők le is lassítottak, a kisbusz sofőrje azonban ezt nem tette meg.

"A belső sávban egy bordó kisbusz ment, mondtam is a férjemnek: úristen, nem áll meg. Abban a pillanatban durrant"

- mondta a nő az RTL-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.