Végre pont került a találgatások végére: itt folytatja karrierjét Palik László

Forrás: Instagram/Exatlon Hungary -
Manna Vision Media Palik László TV2 karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki meglepődött, amikor Palik László októberben bejelentette, hogy három évad és 303 epizód után búcsúzik az Exatlon Hungarytól és a TV2-től. Most végre kiderült, hol láthatjuk újra a népszerű műsorvezetőt.

Palik László volt az Exatlon Hungary egyik arca, így mindenki meglepődött, amikor a műsorvezető idén októberben bejelentette, hogy búcsúzik a műsortól és a TV2-től is. Palik László most az Indexnek beszélt először arról, hogy a Manna Vision Médiánál folytatja a karrierjét, „Palikék Világa by Manna" címmel indít online sorozatot a YouTube-on a műsorszolgáltatóval együttműködésben.

Palik László a Manna Vision Médiánál folytatja a karrierjét. Forrás: Instagram/Exatlon Hungary

- nyilatkozta Palik László, akinek a mai naptól indul a YouTube-csatornája, amelyen november 15-től heti három alkalommal kap friss tartalmat a fogyasztó, hétfőn, csütörtökön és szombaton, mindhárom alkalommal más-más tematikában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.