Áll a bál: Gigi Hadid és Zayn Malik szakítottak, miután az énekes felpofozta az anyósát

Gigi Hadid Zayn Malik szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, miszerint szakított az álompár: Gigi Hadid és Zayn Malik. A 28 éves énekesnő és a 26 éves szupermodell közösen neveli tovább közös gyermeküket. 

Több forrás is megerősítette, hogy Gigi Hadid és Zayn Malik szakítottak. A pár 2015-ben kezdett randevúzni, tavaly pedig közös gyermekük is született, a most már 13 hónapos Khai, akit ezentúl is együtt fognak nevelni - írja a People.

Zayn Malik és Gigi Hadid 2015-ben kezdtek randevúzni. Forrás: Northfoto

Korábban a TMZ robbantotta a hírt, miszerint Gigi édesanyja egy nyilatkozatot adott ki, melyben az állt, hogy Zayn Malik megütötte őt. Gigi édesanyja, Yolanda azt fontolgatta, hogy rendőrségi feljelentést tesz Malik ellen, aki határozottan tagadta az állításokat. A szakítás híre ezután jelent meg a sajtóban, egyelőre sem az énekesnő, sem a szupermodell nem nyilatkoztak.

- mondta Gigi képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.