Visszatér a képernyőre a csinos időjós

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Csuti Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A még játékban lévő négy párhoz csatlakozhattak két nap erejéig a Nyerő páros már kiesett versenyzői. A tét nagy volt: a legjobban teljesítő pár visszatérhetett a villába. Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila voltak a legügyesebbek, így ők még megnyerhetik az év nyerő párosa címet. 

Hatalmas izgalommal várták a játékosok Balázs bejelentését, hogy vajon ki csatlakozhat újra a játékhoz. A pszichológus végzettségű - és a konfliktusokba is beleálló - Pataki Zita és párja győztek, így újra felvehetik a kesztyűt a többiekkel.

Forrás: RTL Klub

"Én teljesen abban voltam, hogy nagyon gyorsak lesznek, az idővel mindig problémánk volt" - mondta Zita, aki meglepődött, hogy a legjobb időt futották.

Bár a műsor felvételei már rég véget értek, Zita és Csuti között még mindig megy az adok-kapok. Zita szerint Kulcsár Edina párja lenézte Attilát, Csuti pedig Facebook-posztban reagált a vádakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.