Gabriela Spanic élete legfájdalmasabb időszakát élte meg Budapesten

Forrás: TV2 -
gyász Dancing with the Stars vallomás fájdalom Budapest Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A telenovellák kiránynőjének nehéz volt félre tenni veszteségét és fájdalmát, amikor a Dancing with the Stars színpadára lépett. 

Annak ellenére, hogy Gabriela Spanicnak rengeteg szép emléke van Magyarországról, azt sem tagadta, hogy élete legnehezebb részét is itt élte meg egy évvel ezelőtt.-írja a Ripost.

Édesanyja sokáig küzdött súlyos betegséggel, amely miatt érzett fájdalmát hétről hétre félre kellett tennie produkciói során. A Life.hu-nak korábban nyilatkozott arról, hogy édesanyja mindig arra nevelte, hogy mindig menjen az álmai után, mely kérésének a színésznő a verseny időszakában is eleget tett.

Gabriela Spanic Forrás: TV2

Most nyilatkozott arról a napról, amikor is, mielőtt színpadra lépett volna a Dancing with the Stars műsorában, közvetlen előtte két órával búcsúzott telefonon haldokló édesanyjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.