Dancing with the Stars Andrei Mangra tánc Gabriela Spanic show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár elmesélte, hogy nagyon örül annak, hogy visszatérhetett Magyarországra, és ismét találkozhatott a Dancing with the Stars csapatával.

Gabriela Spanic rengeteg jó élménnyel gazdagodott a tavalyi év folyamán és nagyon örült annak, amikor megtudta, hogy idén ismét visszatérhet a Dancing with the Stars színpadára. A világsztár egyből igent mondott a felkérésre, és még az édesapját is magával hozta, akinek nagyon tetszenek a magyar hölgyek.

Andrei Mangra nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért két olyan csaj is táncpartnere lehet, mint Tóth Andi és Gabriela Spanic. A profi táncos azt is elárulta, hogy a szombati fellépés tele lesz humorral, így már ő is izgatottan várja a szombat estét.

A világsztár arra a kérdésre, hogy mi hiányzott neki Magyarországról, azt válaszolta, hogy leginkább az ételek, és bármily meglepő, de szereti a melegszendvicset, ezen kívül imádja a húslevest, és a gulyáslevest, valamint a pörkölt is elnyerte a tetszését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.