Borzalmas tragédia: felakasztva találták az erdőben a 2 hete eltűnt szerednyei fiút

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság felakasztva Szerednye öngyilkosság eltűnt fiú tragédia erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel ezelőtt, november elején veszett nyoma egy 18 éves fiúnak, aki szülinapozni indult, ám nem érkezett meg a buli helyszínére. A falu minden lakója őt kereste, mindhiába.

Az elmúlt napokban már nem csak Szerednye község közelében, hanem az egész megyében kereste a rendőrség azt a fiút, akinek november 5-ről 6-ára virradóan veszett nyoma Kárpátalján. A fiatal a nagymamájával élt együtt, de két hete senki sem látta. Egy születésnapi összejövetelre tartott, ahova nem érkezett meg.

Eltűnését nagybátyja jelentette be, és most a férfi volt az, aki közölte a rendőrséggel, hogy megtalálták a fiú holttestét. A 18 éves fiatalra az erdőben felakasztva bukkant egy önkéntesekből álló kutatócsoport. A rendőrség egyelőre öngyilkosság ügyében indított nyomozást, de majd a boncolás fog fényt deríteni arra, mi is okozta a fiú halálát - írja a karpataljalap.net.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.