Koncertre indult és eltűnt, 23 évvel később egy folyóban találták meg a terhes nőt

Samantha Jean Hopper eltűnés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen véletlennek köszönhető, hogy lezárulhat egy két évtizede tartó nyomozás.

A megoldatlan bűnesetekre koncentráló Adventures with Purpose nevű amerikai szervezet munkatársai október 26-án egy autót találtak az Arkansas folyóban. A roncsot a kutatásaik során használt szonár segítségével vették észre, mintegy két és fél méterrel a vízfelszín alatt.

A megtalált jármű típusa megfelelt egy 23 évvel ezelőtti eltűnéses ügyben szereplő autó leírásával. A roncsban ráadásul emberi maradványokat is találtak, amiket azonnal beküldtek egy bűnügyi laborba a további vizsgálatokhoz. Így tudták meg, kikre bukkantak.

Eltűnt az ELTE Pszichológiai Intézetének munkatársa: nagy erőkkel keresi a rendőrség

A rendőrök jelenleg is keresik.

A terhessége kilencedik hónapjában járó Samantha Jean Hopper és kétéves kislánya 1998-ban tűnt el. A nő koncertre indult, ám előtte még elvitte volna kislányát oda, ahol aznap este vigyáztak volna rá. A kismama azonban sosem érkezett meg a helyszínre, és attól a naptól kezdve senki sem látta. 23 évvel az eltűnése után ma kiderült, hogy balesetet szenvedtek és a nő autójával a folyóba hajtott - írja a Blikk.

A család számára megkönnyebbülést hozott a tragédia felfedezése, hiszen végre lezárulhat a két évtizede tartó nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.