"Be is állt a klinikai halál" - Kajdi Csabán életmentő műtétet hajtottak végre

Cyla műtét könyv életmentő műtét Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kajdi Csaba önéletrajzi könyvében sok múltbéli történetet mesél el, így azt is megosztotta, milyen életmentő műtétet hajtottak rajta végre. 

Kajdi Csaba többször engedett már betekintést életébe, volt, hogy még a hálószobáját is megmutatta a kameráknak. Olyan részletesen azonban soha nem mesélte el a történetét, mint önéletrajzi könyvében, amelyben tragikus események is olvashatók, így például az életmentő műtétjének története.

Gyerekként életmentő műtéten esett át Forrás: TV2

Cyla 13 éves volt, amikor testvérével felmásztak a kertjükben álló meggyfára, hogy leszedjék az érett gyümölcsöket, de a sztár leesett és olyan szerencsétlenül ért földet, hogy azonnal műteni kellett.

egyetlen pillanat alatt zuhantam le és csapódtam be olyan 6 méter magasról a földbe

Blikk

A könyvben édesanyja is elmondta, mit érzett a baleset után, miközben a kórházban várták a műtét eredményét. "

»Anyuka! Mi mindent megtettünk a gyerekért. Sajnos szétrobbant a veséje, több darabban van, a műtét során eltávolítottuk, mostantól viszont az égiek döntenek felette...«

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.