Múltjáról vallott a TV2 fiatal sztárja: "Finoman fogalmazva is eléggé züllött életet éltem"

Forrás: TV2 -
balhé Gábor Márkó Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Márkó állhatott már egy színpadon Csákányi Esztrrel, Szerednyei Bélával, Cseke Péterrel. Ám hiába a több éves színházi múlt, a Sztárban sztár leszek! műsora jelentheti Márkó számára az igazi áttörést. A 24 éves fiatalember meglehetősen éretten vélekedik a könnyen jött sikerről – erről pedig a friss HOT!-ban is beszámol.

„Naponta több százan írnak rám, többnyire lányok, akiktől nemcsak szexi fotókat, de ajánlatokat is kapok. Szerintem ez teljesen természetes, de igyekszem a helyén kezelni az irántam érzett rajongást" – kezdte a lapnak a fiatalember, aki arról is mesélt, hogy milyen volt a gyermekkora.

Gábor Márkó 17 éves koráig züllött életet élt Forrás: TV2

„A diákéveim inkább szóltak a balhéról, mint a tanulásról. Tizenhét éves koromig finoman fogalmazva is eléggé züllött életet éltem" – vallotta be Márkó, aki a magazinban arról is mesél, hogy milyen tragédia árnyékolta be a fiatalkorát.

Keressék a HOT!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.