Váratlan fordulat! Megdöbbentő dolgot állít Alec Baldwin a végzetes balesetről

Forrás: AFP/Angela Weiss -
forgatási baleset tévéinterjú Halyna Hutchins Rust (film) Alec Baldwin halálos forgatási baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben sokkolta a világot a hír, hogy Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lelőtt két stábtagot legújabb filmjének, a Rust című westernnek forgatásán. A két sebesült közül az egyikük életét veszítette, míg a másik áldozat életben maradt.

Heteken át mindenki azt találgatta, hogy kerülhetett éles lőszer a kellékfegyverbe, és miért nem tartották be azokat a biztonsági előírásokat, amikkel megelőzhető lett volna a tragédia. Ugyan már több hét is eltelt a baleset óta, most sem tudják, kinek a hibája vezetett a fiatal operatőr, Halyna Hutchins halálához.

A gyilkos lövést Alec Baldwin adta le, aki sokáig nem nyilatkozott a sajtónak, ha mégis, csak pár percre válaszolt a kérdésekre. A héten azonban exkluzív interjút adott az egyik amerikai hírcsatornának, amihez egy előzetest is kiadott a tévétársaság. A részletben megdöbbentő kijelentést tett a színész.

Forrás: AFP/Angela Weiss

– idézte a Bors a színészt, aki még hozzátette, hogy elképzelése sincs arról, hogyan kerülhetett éles töltény a pisztolyba, vagy egyáltalán a forgatás helyszínére. Az interjút amerikai idő szerint csütörtök este vetítik.

Halálos forgatási balesetek: 100 éve nincs biztonságban Hollywoodhttps://www.life.hu/kultura/20211026-halalos-forgatasi-balesetek-100-eve-nincs-biztonsagban-hollywood.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.