Gyilkosság Óbudán: Vadászkéssel ölték meg az ismert magyar politikus családtagját

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Óbuda Lazsányi László Deutsch-Lazsányi Erika Deutsch Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális gyilkosság történt múlt pénteken Óbudán. Egy apartmanház egyik lakását bérlő férfi szúrta le a tulajdonost, aki a helyszínen életét vesztette. Most kiderült, hogy egy ismert politikus rokona az áldozat.

Két nappal 67. születésnapja előtt késelték halálra Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori focistáját a Nánási úti apartmanházban. Lazsányi nem csak sportteljesítménye miatt ismert, ő volt ugyanis Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa. A politikus kilenc évvel ezelőtt vette feleségül a férfi lányát, Lazsányi Erikát.

A rendőrség információi szerint a Nánási úti ingatlanban szóváltást követően történt a tragédia. Az egyik szobát bérlő 57 éves informatikus egy éve érkezett az épületbe, és bár eleinte nem volt vele semmilyen probléma, az elmúlt hónapokban nem tudta fizetni a bérleti díjat. Az ajtón zárat is cseréltek, de ő mindig feltörte és visszatért a szobába. A múlt heti esetnél veszett össze egymással a két férfi, amikor a bérlő kést rántott és leszúrta a lakástulajdonos sportembert.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrök még a helyszínen elfogták a támadót, Lazsányi László életét azonban a kiérkező mentősök nem tudták megmenteni.

"Többször is távozásra szólították fel, Lazsányi László is határozottan kérte, hogy hagyja el a szobáját. Sőt a zárat is többször cserélték. A férfi azonban egyre erőszakosabban tért vissza, volt, hogy az ajtó zárját is felfeszítette"

– mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő férfi.

"Péntek délután is úgy tért vissza, hogy a szobája ajtaján már új zár volt. Ekkor elővette a nála lévő vadászkést, és azzal feszítette fel a zárat. Erről értesülve ment fel a Dunára néző apartmanba László, és kérte számon a történteket. A vita veszekedésig fajult, ekkor a korábbi bérlő a behatoláshoz használt vadászkéssel megszúrta az ingatlan tulajdonosát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.