Elvonókúrán a legendás zenekar frontembere, ráadásul halálos balesetet is okozott

Vince Neil elvonó frontember Mötley Crüe baleset legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már három hete, hogy a Mötley Crüe legendás frontembere, Vince Neil elvonóra került. Az utánozhatatlan hangú énekes még október közepén zuhant le a színpadról, ám senki sem tudta, hogy mi állhat rosszullétte hátterében. 

A banda limuzinsofőrje titkokat szivárogtatott ki, így derült fény arra, hogy a frontember már hosszú évek óta lejtmenetben van. A baj akkora volt, hogy "Ozzy Osbourne bíztatására egy texasi intézményben kért segítséget, ahol jelenleg a Black Sabbath frontemberének lányát is ápolják" - írja a HammerWorld.

Vince Neil nem először küzd kábítószerfüggőségével. Végigtombolta végkimerülésig a nyolcvanas éveket, majd 1984-ben egy átmulatott éjszaka után elveszítette autója felett az uralmat és nekiment egy másik járműnek. Mindenki sérülést szenvedett, sőt utastársa életét vesztette a balesetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.