Tóth Vera könnyes szemmel viharzott ki a stúdióból, de végül nem ő esett ki a Konyhafőnök VIP-ből

Forrás: RTL Klub -
konyhafőnök Tóth Vera Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök versenyében egyre nagyobb a feszültség, hiszen egyre közeleg a mindent eldöntő döntő. Tóth Vera a főzés egy pontján el is hagyta a konyhát, de végül nem ő esett ki a versenyből.

Tóth Vera úgy érezte, hogy hatalmas nyomás nehezedik rá a konyhában, és ezzel nem volt egyedül. A helyzetét azonban kissé rontotta, hogy olyan elismert séfeket vártak az általuk készített ételek megkóstolására, akik párjának, Zolinak a barátai. Nem akart előttük leégni, ezért kiszaladt a konyhából.

"Nem bírtam tovább, összeomlottam, hogy nem tudom elvégezni a feladatot. Egyszerűen nem bírtam a stúdióban maradni, és kifutottam, hogy feladom" - mondta az esetről Vera. A séfek azonban meggyőzték, hogy folytassa a versenyt, és végül nem is ő volt az, aki távozott a versenyből.

Tóth Vera kiakadt a Konyhafőnök VIP-ben Forrás: RTL Klub

Két piros kötényes versenyző került a veszélyzónába, Rába Tímea és Osvárt Andrea. A versenyt természetesen csak egyikük folytathatta. Közülük kellett eldöntenie a séfeknek, kinek adnak további esélyt arra, hogy tovább küzdjön 10 millió forintért. A séfek végül úgy döntöttek, hogy Osvárt Andrea folytathatja a versenyt.

Osvárt Andi és Rába Tímea kerültek veszélyzónába Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.