"Azt éreztem, megfulladok" - Tóth Vera sírva hagyta el az RTL Klub stúdióját

dráma sírás énekesnő Tóth Vera műsor Konyhafőnök VIP RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera is bejutott a Konyhafőnök VIP legjobbjai közé, és bár eddig magabiztosan helytállt a feladatokban, ezúttal akkora volt a nyomás az énekesnőn, hogy kirohant a stúdióból.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki epizódjának forgatásán Tóth Vera annyira rosszul lett a rá nehezedő nyomástól, hogy elhagyta a stúdiót. Néhány hete az egyik versenyfeladat közben esett szét, akkor egy Mahi mahi halat kellett feldolgozniuk.

Bár a különleges hal majdnem kifogott rajta, végül fölé kerekedett, és a kapkodás és idegeskedés ellenére sikeresen teljesítette a feladatot, hála Muri Enikőnek, és séfének, Rácz Jenőnek, akik tartották benne a lelket. Ezúttal egyszerre túl sok minden nyomasztotta Verát, és a verseny egy pontján úgy érezte, nem bírja tovább.

Tóth Vera összeomlott a stúdióban. Forrás: Instagram, Tóth Vera

Balhé a Konyhafőnök VIP-ben, Szandi nagyon kiakadt: "Miért beszélsz velem úgy, mint egy hülyegyerekkel?"https://www.life.hu/eletmod/20211206-balhe-a-konyhafonok-vipben-szandi-nagyon-kiakadt-gorog-zitatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.