Exatlon Hungary Nagy Réka riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Réka számára óriási megtiszteltetés és kihívás is egyben, hogy ő lehet az Exatlon Hungary All Star riportere 2022-ben. Minderről a TV2 kamerái előtt beszélt. 

„Alig várom, hogy elinduljon a forgatás, nagyon boldog vagyok, hogy a pálya széléről élhetem át a futamokat és hogy riporterként közelebb hozhatom a versenyzőket, az Exatlon világát a nézőkhöz. Én először Amerikában találkoztam ezzel a formátummal, már akkor is nagyon tetszett. Hatalmas kihívás ez nekem, amiért nagyon hálás vagyok. A korábbi műsorvezetői, riporteri tapasztalataimból igyekszem majd meríteni, de alapvetően is nyitott, érdeklődő embernek tartom magam. Izgalmas lesz látni a versenyzők fejlődését, van egy-két karakter, akire nagyon kíváncsi vagyok. Az érdekel leginkább, hogy mentálisan, fejben ki lesz a legfelkészültebb, szerintem ez fog sok ponton dönteni. Az is izgalmasnak ígérkezik, hogyan alakulnak majd a csapatokon belüli erőviszonyok, hogyan változnak az eddig látott karakterek" – mondta el Nagy Réka.

„A modellmunkáim miatt az utazás nem áll messze tőlem, volt olyan is, hogy több hónapot voltam távol az otthonomtól, így nem tartok attól, hogy egy kis időre a Dominikai Köztársaságba költözöm. Nem jártam még a Karib-térségben, így az is újdonság lesz számomra. De nincs mitől tartanom, biztos kezekben érzem magam, már most, az előkészületek alatt érződik, hogy mennyire profi a stáb. Annak is örülök, hogy a műsorvezető számára is újdonság lesz az Exatlon Hungary, így együtt tudjuk megélni ennek a kihívásait" – tette hozzá Réka, aki a Dancing with the Starsban Hegyes Berci oldalán mutatta meg tánctudását.

Exatlon Hungary All Star – január 3-tól minden hétköznap este a TV2-n!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.