Forr köztük a levegő: összejött a Dancing with the Stars álompárosa? - Videó

Forrás: TV2 -
Nagy Réka videó Dancing with the Stars Hegyes Berci szerelem tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyes Berci és Nagy Réka párosa a nézők egyik nagy kedvence. Nem véletlen, hisz Berci megnyerte az előző évadot Gelencsér Timivel, Rékát pedig szintén sokan ismerik a képernyőkről. 

Hegyes Berci és Nagy Réka között szemmel láthatólag jól működik a kémia a TV2 Dancing with the Stars műsorában. A modellt teljesen elvarázsolja Berci csipőmozgása, ami a táncosnak szemmel láthatólag nagyon tetszik. Bár már az is nagyon árulkodó, ahogy Réka zavarba jön Berci közelségétől, most a kisvideóban azt is elárulta, hogy néha nehéz a táncra koncentrálnia.

- mosolygott Réka, míg Berci hozzátette, nem tudja, neki szól-e, hogy Réka ennyire zavarba jön, de ő örülne neki, ha neki szólna.

Bercit annak idején Gelencsér Timivel is hírbe hozták, a rajongók nagyon szerették volna, ha nem csak a táncparketten találnak egymásnak, de ők sosem erősítették meg, hogy több lenne köztük barátságnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.