halva született halálhír tragédia lesújtó hírt közölt a tévésztár halva született a tévésztár kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan veszteség érte a reality-sztárt. Az ismert tévés közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy halva született a kisfia.

A Siesta Key című amerikai valóságshow két szereplője, Madisson Hausburg és Ish Soto ősszel kötötte össze az életét, nyár vége óta pedig már a gyermekáldásra készültek. Semmi jel nem utalt arra, hogy baj lenne a picivel, mégis óriási szörnyűséggel kell most megküzdenie a fiatal párnak.

– írta közösségi oldalán Madisson, aki december 12-én veszítette el Elliot Angel Sotót, aki 37 hét után halva született.

"Igaz, amit mondanak, miszerint nincs erősebb az anyai szeretetnél. És nincs nagyobb fájdalom egy gyermek elvesztésénél. Minden nap, amikor felkelek, azon tűnődöm, hogy soha nem ölelhetem át, sosem puszilhatom meg a fiam ebben az életben. Teljesen és totálisan összetört a szívem. Szeretlek, és nagyon hiányzol tökéletes kis Elliotom!" – idézte a nőt a Bors, aki egy fotót is megosztott a fent említett emlékdobozról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.