Napi horoszkóp 2024. május 21.: a Kos ellenállásba ütközik, a Bika megsértődik

Shutterstock - Mix and Match Studio
ezotéria csillagjegy napi horoszkóp
A hosszú hétvége után nem lesz könnyű visszarázódni a hétköznapokba, mindenki érzékenyebb lesz egy kicsit. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden váratlan helyen ütközhetsz ellenállásba, melynek során kiderülhet, hogy rosszul ítélsz meg valakit. Ismerd el, ha tévedtél, hiszen emberek vagyunk, mind hibázunk néha. A bocsánatkéréstől csak még nagyobb leszel a másik szemében.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a Skorpió jegyébe lép, és kissé sértődékennyé, érzékennyé tehet téged. Egész nap “harapósabb” lesz a hangulatod. Ne válj paranoiássá, senki sem akar bántani. Koncentrálj inkább a sok jóra, ami körbevesz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sok fordulatot hoz a hét, és így már a keddi nap is. Már az Ikrekben jár a Nap, és rövidesen a Vénusz és a Jupiter is csatlakozik. Már ezen a napon érezheted az igazán kedvező és téged támogató energiákat. Lovagold meg a hullámokat!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden a Hold a Skorpióba lép, amely felfokozza az érzelmeket, és számodra meglepő fordulatokat jelez. A valódi érzelmek kerülhetnek felszínre egy olyan kapcsolatodban, amelyre eddig talán nem ez volt a jellemző. Úgy tűnik, végre őszinte válaszokat kapsz az illetőtől.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden valaki, aki közel áll hozzád, átléphet egy határt. Jó lenne, ha újra megmutatnád neki, meddig mehet el. Ne hagyd semmiképp, hogy olyasmibe üsse az orrát, ami egyáltalán nem tartozik rá.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold már a Skorpió jegyében jár, amelynek hatására mindenki érzékenyebb egy kicsit, még ha nem is mutatja. Legyél éppen ezért megengedőbb a többiekkel. Ne kritizáld őket, ne emlékeztesd őket a hibáikra. Cserébe ők is ugyanígy viszonyulnak hozzád.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod! 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.