Vőlegényéről vallott Szilágyi Liliána: "Kitartott mellettem úgy is, hogy nem tudta, miért viselkedem vele olyan furcsán"

Forrás: Ez zsír/Life TV -
Szilágyi Liliána bántalmazás vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána vőlegénye végig az úszó mellett állt, akkor is, amikor még nem tudta, mi történt szerelmével. 

Szilágyi Liliána december végén vallott arról D. Tóth Kriszta műsorában, valamint az Instagram-oldalán, hogy apja bántalmazta őt fizikailag, mentálisan és szexuálisan. A szavaira reagált az apja és a húga is, aki még mindig a férfival lakik.

Liliána a HírTV vasárnap adásba kerülő műsorának felvételén szintén beszélt a bántalmazásról, de arról is, ki volt az, aki végig mellette állt: vőlegénye, Zsombor. "Zsombor kitartott mellettem úgy is, hogy nem tudta, miért viselkedem vele olyan furcsán. Előfordult olyan is, hogy este felhívott és gitározott nekem a telefonba, hogy el tudjak aludni. Nekem ez mindvégig hihetetlenül sokat jelentett" - mondta.

Forrás: Ez zsír/Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.