Damu Roland hagyatékán marakodnak a családtagok: feljelentést akarnak tenni

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál Damu Roland hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland halála után a családjának tagjai és a barátai között a színész hagyatéka miatt alakult ki nézeteltérés. 

Damu Roland családja és barátja között feszült hangulat alakult ki, méghozzá azért, mert összeszedte és állítása szerint raktárba szállította a színész holmiját a barát, Szilágyi Zsolt, aki azt is elárulta, Damu Roland nagyobb összeggel gazdagodott halála előtt.

"Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta. Egy közös barátunk adott neki ehhez anyagi segítséget, utalt neki több millió forintot" - mondta a Blikknek Zsolt.

Damu Roland barátai és családja között nézeteltérés alakult ki Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Tanúk előtt szedtem össze Roland cuccait, amiről leltár is készült, ezt elküldtem a szüleinek és Évának, a nagynéninek is. Roland holmiját egy raktárba vittük, mert az a hagyaték része.

"Megbeszéltük néhányan, hogy fizetjük a temetést, a búcsúztatót és a sírkövet, hiszen Éva néniék albérletben élnek, nyugdíjból, mindezt ők ki sem tudnák így fizetni. Megbeszéltünk mindent, kiválasztottuk a márvány sírkövet is, mi álltuk volna a költségeket, ám hirtelen minden megváltozott" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.