Elhunyt az életfogytiglanra ítélt, milliomos sorozatgyilkos, Robert Durst

Forrás: HBO -
Robert Durst életfogytiglan gazdag milliomos sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 78 éves Robert A. Durst fogolyként hunyt el, a férfit ősszel ítélték életfogytiglanra.

A 78 éves Robert Durst halálhírét ügyvédje is megerősítette. A férfit épp vizsgálatra vitték a kórházba, ahol leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni. Durst az őszi ítélethirdetés után nem sokkal elkapta a koronavírust, ami miatt rövid ideig ugyan, de lélegeztetőgéppel kezelték. Az ügyvédje szerint a vírus számos - már meglévő - egészségügyi problémát súlyosbított.

Robert Durst története az HBO The Jinx című, izgalmas és fordulatos dokumentumfilm-sorozatával vált ismertté. A legendássá vált jelenetben Durst az interjú után kimegy a vécére, de még rajta van a mikrofon, és ezt mondja:

A dollármilliárdos férfit Susan Berman meggyilkolásában találták bűnösnek, állítólag egykori bizalmasát azért gyilkolta meg még 2000-ben, hogy ne beszélhessen a rendőrökkel a feleségének eltűnéséről, akit 1982-ben láttak utoljára, és 2017-ben nyilvánították törvényesen halottnak.

Durst másik áldozata az egyik szomszédja volt, akit miután hidegvérrel meggyilkolt, feldarabolt és a testrészeit a vízbe dobta - írja a New York Times.

Robert Durst 78 évesen hunyt el. Forrás: HBO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.