Holtan találtak egy négyéves kislányt: édesanyja eszméletlenül feküdt mellette

gyilkosság édesanya hotel búcsú öngyilkos öngyilkosság kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A floridai Osceola megye egyik szállodájában találtak rá a halott kislányra és eszméletlen édesanyjára. Eltűnésüket a nagymama, a nő édesanyja jelentette a rendőrségnek.

A nagymama kért segítséget a rendőrségtől, miután lánya, Jacinda Decaro nem jelent meg a munkahelyén és a telefont sem vette fel. A kislányt és anyukáját a rendőrség találta meg egy ellenőrzés során. A gyermek már halott volt, az anya eszméletlenül feküdt mellette, nagyon gyenge volt a pulzusa. Állapota válságos, nem tudni, életben marad-e.

A szálloda szobájának ajtaja belülről be volt zárva, a lánc is rajta volt. A rendőrök egy üzenetet találtak a szobában, melyben mindössze annyi állt: "Sajnálom". A hatóságok úgy hiszik, hogy az eset gyilkosság-öngyilkossági kísérlet volt. Azt még vizsgálják, hogy a gyermek halálát mi okozhatta. Az édesanya gyógyszereket és kábítószert vett be - írja a the-sun.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.