14 éves fiú halálát okozta az erős szél Nyitrán - Gyerekek közé zuhant a leszakadó faág

faág szélvihar baleset Nyitra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Két évvel ezelőtt egy 14 éves fiú meghalt, két másik gyereket pedig kórházba kellett szállítani. Az erős szél leszakított egy faágat Nyitrán, ami az éppen arra sétáló gyerekek közé zuhant.

Az iskolás gyerekek a futballstadion mellett, a bicikliúton sétáltak, amikor leszakadt egy nagy faág és közéjük zuhant. A 14 éves Patrik belehalt a sérüléseibe, két társát pedig kórházba szállították. A fiú halálával kapcsolatban meggyanúsították a tanárnőt és a vízgazdálkodási vállalatot is, mert a fa a cég területén állt. A vizsgálatot azonban megszüntették, mert nem találtak felelőst - írja a Ripost.

Gyerekek közé zuhant a leszakadó faág (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A gyászoló szülők nem elégedettek, nemrégiben fellebbezést nyújtottak be. Úgy gondolják, a tanárnő valóban ártatlan, de a vállalatot felelősségre kell vonni. A bíróság azonban elutasította a őket. A baleset után egyébként a környéken több fát is megvizsgáltak, és többet ki is kellett vágni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.