Kulcsár Edina új szerelme, Varga Márk, művésznevén G.w.M is a közösségi oldalán jelentette be kapcsolatukat és írt hosszasan arról, hogy nem rondítottak bele egymás házasságába. 

Kulcsár Edina és férje, Csuti nemrég közölték a nyilvánossággal, hogy hiába próbálkoztak, nem tudták megmenteni a kapcsolatukat. Leszögezték, nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk. Néhány nappal később Kulcsár Edina mindenkit megdöbbentve bejelentette, hogy rátalált a szerelem. Új párja nem más, mint a zenei életben tevékenykedő Varga Márk, művésznevén G.w.M. A 25 éves rapper mögött már szintén van egy házasság két gyerekkel, a közösségi oldalán azonban igyekezett mindenkit tájékoztatni arról, hogy nem rondítottak bele Edinával egymás házasságába, a szerelmük azután bontakozott ki, hogy mindkettejük kapcsolata véget ért. 

"Sziasztok!

Egy jó ideje gondolkodtam, és nem vall rám a magánéletem kiteregetése, ahogyan ezt ti is pontosan jól tudjátok, lassan 10 éve! Elképesztő sikereket értünk el közösen veletek, és hatalmas ívet jártunk be a kezdetektől. Ahogyan azt pontosan lehet rólam tudni, én kerültem a sajtómegjelenéseket, mert tényleg csak zenélni akartam, de nyilván kikerülhetetlen lett ez idő alatt, ezért is írok most itt nektek. Sok ismerősömet megkeresett több újságíró, így szeretnék a dolgok elébe menni mielőtt elferdítené bárki a valóságot. A család szó jelentése számomra a legszentebb dolog a világon, ahogyan több dalban is említettem, hallhattátok, de folyamatosan őrlődtem, és megalkudtam magammal. Nem a volt párom a hibás, ezt nem győzöm, ahol csak tudom kihangsúlyozni, de én sem. Régre visszavezethető az egész, több megszakítás után ismét hosszabb ideje nem laktam otthon már, szóval nem egy harmadik fél miatt alakult ez így, hanem csak szimplán elfogytunk és a gyerekekre való tekintettel igyekeztünk megmenteni, amit nyilván nem a nagy nyilvánosság előtt tettem / tettünk. A múltról ennyit szeretnék elmondani, és hogy megmaradt a gyerekek miatt a jó viszony kettőnk között, semmi többet! A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna, hogy létezik ilyen. Az érdek és feltétel nélküli szerelem, őszinte megbecsülésen, és a felhőtlen boldogságra épül az egész. Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges, mert az őszinte szerelem győzött, mindent vitt. A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az, hogy egymás életébe rondítottunk volna bele! Mindenkinek szívből kívánom, hogy átélhesse ezt a varázslatos érzést, amit érzünk! Ennek a lánynak a neve: Kulcsár Edina. Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben" - írta G.w.M.