"Rettentően csalódott vagyok" - Így reagált Csuti Kulcsár Edina új kapcsolatára

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina -
párkapcsolat válás G.w.M szerelem Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti Varga Márk szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina néhány órával ezelőtt posztolt ki egy közös képet új választottjával, a magyar rapperrel, G.w.M-mel, és bevallotta, hogy újra rátalált a szerelem.

Néhány nappal ezelőtt még attól volt hangos a sajtó, hogy Kulcsár Edina és Csuti válnak, most pedig már mindenki arról ír, hogy egy harmadik személy miatt ért véget a sztárpár házassága. Bár a napokban még tagadták ezt a hírt, most kiderült, hogy Edina valóban szerelmes lett. Bár az egykori szépségkirálynő állítja, hogy nem Márk miatt ért véget a házasságuk: hosszú vallomásban fejtette ki közösségi oldalán, mit érez a rapper iránt, aki néhány héttel ezelőtt hagyta el családját.

Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni."

-írta Edina a közös fotójuk mellé.

A Blikk megkereste Csutit is, aki így reagált a nagy bejelentésre:

- kezdte Csuti, majd így folytatta:

- tette hozzá Edina gyermekeinek apja, aki azt is elárulta, hogy korábban ő mutatta be egymásnak a feleségét és Márkot.

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina
Kulcsár Edina elárulta, mi lesz a százmilliós családi házuk sorsahttps://www.life.hu/eletmod/20220117-kulcsar-edina-elarulta-mi-lesz-a-kozos-csaladi-haz-sorsa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.