Öngyilkos akart lenni a kamaszlány, egy férfi szörnyű dolgot tett vele az erdőben

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos öngyilkossági kísérlet öngyilkosság Gyógyszerek Budapest kamaszlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lánynak öngyilkossági gondolatai voltak. Csak a szerencsén múlt, hogy még életben van. 

A negyvenes férfi és a 18. életévét még be nem töltött csömöri lány az interneten ismerkedett meg egymással. A lány bevallotta a férfinek, hogy családi okok és baráti kapcsolatok hiánya miatt szeretne véget vetni az életének.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi nem térítette el a lányt a szándékától, hanem felajánlotta a segítségét. Több lehetőséget is felvázolt, például a kézzel történő megfojtást és a szívműködésre ható nyugtatók bevételét. A lány végül a gyógyszereket választotta.

Még 2019. november végén találkoztak személyesen Budapesten, majd a X. kerületi Terebesi erdőbe mentek, ahol a férfi több vényköteles altatót adott a lánynak. A férfi megvárta, amíg a lány elkezdett szédülni, remegni, majd elvesztette az eszméletét, ezután magára hagyta. A lány viszont néhány órával később felébredt, és egy közeli bevásárlóközponthoz ment, ahol mentőt hívtak hozzá.

Az ügyészség szerint csak a szerencsén múlt, hogy a lány nyelve nem csúszott hátra, és fulladt meg, de a novemberi hidegben halálra is fagyhatott volna. A Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelet a férfi ellen - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.