L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának tragikus haláláért az anya barátnőjét tették felelőssé: az ügyészség vele szemben emelt vádat. Erről a döntésről nyilatkozott most Csilla. 

L.L. Junior kisfia, Dávidka tragikus balesetben vesztette életét: kiszaladt az útra és elütötte őt egy autó. A Fővárosi Főügyészség nemrég közleményt adott ki Hopp Csilláról, az anyáról, akivel a baleset idején volt a kisfiú. Ám a gyerek kezét nem ő, hanem a barátnője fogta. 

Hopp Csillával szemben megszüntették az eljárástForrás: RTLKlub

"Az illetékes kerületi ügyészség álláspontja szerint az édesanya barátnője mulasztott, ezért vele szemben vádat emelt, az édesanyával szemben pedig megszüntette az eljárást" - állt az ügyészség közleményében. Hopp Csilla barátnőjét vádolja tehát az ügyészség, aki jelenleg 8 hónapos terhes. A döntésről L.L. Junior is nyilatkozott már, most pedig Hopp Csilla szólalt meg. 

"Egyrészt megkönnyebbültem, könnyebb a lelkem, mert lezárult egy nehéz fejezet az életemben. Mégsem felhőtlen az öröm és boldogság, mert a barátnőm ellen indokolatlanul vádat emeltek, és úgy néz ki, bíróság elé kell állnia" - mondta a Blikknek Csilla.