Stana Alexandra megszólalt a durva támadásokról: ömlenek rá a kritikák Meggyes Dávid miatt

Forrás: Stana Alexandra -
Mokka csalódás kapcsolat Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandrát Meggyes Dáviddal való kapcsolata miatt sokat kritizálják. Rosszul esnek neki ezek a támadások, ugyanakkor a saját boldogságára koncentrál.

Stana Alexandra a Mokkában vallott érzéseiről, és meglepő kijelentést tett. Elárulta, hogy tud kegyetlen lenni, majd azt is kifejtette, hogy miért gondolja ezt magáról. Arról is beszélt, megviselik a magánéletét ért kritikák, amiket azért kap, mert összejött Meggyes Dáviddal, vagyis Horváth Gréta férjével.

Stana Alexandrának rosszul esnek a kritikák Forrás: Stana Alexandra

Ha valaki nagyon elveti a sulykot, akkor pillanatok alatt úgy tudok létezni tovább, mintha soha nem is lett volna az életem része, és ez azért valahol egy kegyetlen dolog

Anyukám mindig arra nevelt, ha hozok egy döntést, akkor vállaljam annak minden pozitív és negatív oldalát, és vállaljam a következményeit, úgyhogy ezzel próbálok együtt élni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.