Stana Alexandra a Mokka riporterének nyilatkozott először Horváth Gréta volt férjével, Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról.

"Tény és való, hogy az elmúlt időszakban több embert ismertem meg, és ezek közül egyet, aki sokkal közelebb került hozzám. Több időt töltünk együtt, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de soha nem lehet tudni, hogy mit hoz az élet, meglátjuk, hogy a későbbiekben majd hogy alakul ez a dolog"

- mondta Stana Alexandra.

"Dáviddal először augusztusban találkoztam egy bolt megnyitó ünnepségen, ahol tulajdonképpen egy öt mondatot váltottunk egymással. Nagyon kedves volt, soha nem éreztem tolakodó jellegű megmozdulást a részéről. Később teljesen véletlenül decemberben futottunk össze egy plázában, ahol pont mind a ketten épp arra kóvájogtunk, és megörülve egymásnak meghívott egy kávéra. Ez volt az első hosszabb beszélgetésünk... Nagyon jól éreztem magam a társaságában akkor, mert nyilván az én gondolataim még a válás körül forogtak, voltak negatív érzéseim, nem voltam annyira kicsattanó kedvemben, viszonta  beszélgetés során azt éreztem, hogy nagyon kikapcsolódtam, elengedtem mindent, ez egy laza baráti beszélgetés volt, ami feltöltött"

- folytatta a táncosnő. A kapcsolatuk tehát barátságnak indult, de idővel felismerték, hogy ez több lehet közöttük.

"Ő pont az ellentétem, egy polgári munkát végző valaki, aki két lábbal a földön áll, és ez adott nekem egyfajta nyugalmat vagy biztonságot, és nála talán megértésre talál az én világom"

- mondta Dávidról.