Tömegbaleset történt az M1-es autópályán: mindkét irányban lezárták

Forrás: Shutterstock -
ütközés M1-es autópálya baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Lébénynél.

Több autó ütközött az M1-es autópálya 140-es kilométerszelvényében Lébény térségében szombat reggel; a baleset miatt mindkét irányban lezárták a sztrádát - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság a police.hu oldalon.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Azt írták, mintegy tíz autó ütközött az autópálya 140-es kilométerénél szombat reggel fél hét körül. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a forgalmat mindkét irányban lezárta.
A baleset helyszínét Budapest felől a 129-es kilométerszelvénynél, Hegyeshalom felől pedig a 142-es kilométernél letérve lehet elkerülni - jelezte a rendőrség.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölte: a balesetben három kamion, egy kisteherautó és hat személyautó érintett, a tűzoltóknak két beszorult embert is ki kellett szabadítaniuk a járművekből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.