Döbbenet! Pszichiátriáról szökött meztelen férfi bujkált három napig egy nő csomagtartójában

pszichiátriai beteg döbbenet csomagtartó bujkálás pszichiátriáról szökött beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az autó tulaja nem volt felkészülve arra, hogy egy meztelen férfit talál reggel a csomagtartójában.

A TikTokra töltötte fel azt a videót Bethany Coker, amelyről sokan azt gondolták, hogy megrendezett. A felvételről azonban hamar kiderült, hogy nem kamu, mert a nő kihívta a rendőröket, akiket szintén megdöbbentett a látvány. Bethany kocsijában ugyanis egy meztelen férfi bujkált.

Három napja volt már a csomagtartóban.

Meztelen férfi bujkált az autójában (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A videót már több mint 10 millióan megnézték. A meztelen férfi azt állította, hogy joga van Bethany csomagtartójában tartózkodni, ugyanis ő a pápa fia. Ehhez foghatót még a rendőrök sem láttak, akik végül előállították a meztelen pasast. A férfiről időközben kiderült, hogy egy pszichiátria zárt osztályáról szökött meg. Azt azonban nem tudni, hogy jutott be az autóba.

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck#foryou#fyp #nakedman #subaru#icannot#wtf♬ original sound - bethanycoker

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.