Janicsák Veca férje kemény szavakkal válaszolt: "Szeretném, ha Veca tudomásul venné..."

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
betegség válás Ladányi Jancsó Ábel Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca nemrég súlyos témákról nyilatkozott. Elmondta, férjével elváltak útjaik egymástól, valamint beszámolt arról is, méhnyakrák miatt el kellett távolítani a méhét. Férje, Ladányi Jancsó Ábel most reagált a felesége szavaira.

Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel kapcsolatában korábban is volt már hullámvölgy, ám úgy tűnt, sikerült megmenteniük a kapcsolatukat. Végül azonban Veca mégis a válás mellett döntött. A párnak egy közös gyermeke van, az énekesnőnek pedig nem is lehet több, mert méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, méhét el kellett távolítani. Most férje, Ladányi Jancsó Ábel szólalt meg.

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Abel Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"

Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk"

Blikknek

szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.